Fysieke winkel & online
Kwalitatieve producten aan correcte prijzen
Snel en veilig afrekenen
Gratis levering vanaf € 150 (incl. BTW)

Professionele vakhandel 

Goed gereedschap is het halve werk! En met de correcte tools werk je efficiënter en veiliger. Als technische vakhandel bieden we handgereedschap, powertools en gespecialiseerd gereedschap. Zo heb je alle tools voor jouw klus binnen handbereik, met gegarandeerde kwaliteit en toegewijd advies.

Naast gereedschappen kan je bij ons terecht voor je persoonlijke veiligheid. Van werkschoen tot helm en alles ertussen, zodat je veilig en comfortabel werken kan. Van ladders en valbeveiliging tot signalisatie en EHBO. Ook de inrichting van je werkplaats of bedrijfswagen kunnen we voor onze rekening nemen.

Tot slot specialiseren we ons in slotenmakerij en bouwbeslag. We maken sleutels bij terwijl je wacht en we assisteren in het uitwerken van een sluitplan. Met een sluitplan kies je voor maximaal gebruikscomfort: één sleutel opent al je deuren en jij beslist wie er waar binnen kan.

Wil je aanvoelen hoe het gereedschap in je hand ligt? Of net genieten van de troeven van online shoppen? Met een fysieke én online winkel combineren we het beste van twee werelden. Ontdek ons assortiment op de webshop, of contacteer ons voor meer info of een afspraak met onze vertegenwoordiger.

Ontdek de webshop

RECALL 3M Gehoorkappen

Kocht u bij ons een 3M X4A gehoorkap met een fabricagedatum tussen 03/2020 en 09/2022 ? Vanwege een productiefout worden deze teruggeroepen door de fabrikant. U kan de "verdachte" gehoorkap kosteloos komen wisselen voor een nieuwe in de winkel.